Efter några veckor av djupdykning i polischefers inställning till cyklister, upptäckt av bilförare som kör där man inte får (som visade sig vara fler än vi trodde), så har det blivit dags att blicka både framåt och bakåt.

Framåtblickande har vi på verandagolvet just nu:

Aftershokz Bluez2 och Spurcycle

Till höger är det Aftershokz Bluez2, hörlurar som är byggda så att man har öronen fria. Vi testade ju föregångaren, Sportz M2, där vi kritiserade att det var så mycket sladdar och ingen bluetoothanslutning (läs recension här). Som ni ser på kartongen så har Bluez2 inga sladdar och just Bluetooth. Vi börjar testa den i trafik nu och återkommer med en recension.

Till vänster är det en Spurcycle ringklocka. Spurcycle är ett Kickstarterprojekt från förra året där de försökte skapa den optimala ringklockan. Inte för stor, inte för liten utan:

We pursued the best form by way of the cleanest execution, encompassing both modern and classic aesthetics. It’s a bell that’s just the right size, tidy not tiny. Streamlined and effective.

Vi blickar också tillbaka på året, nu har mer än hälften gått, och konstaterar att det varit det bästa halvåret hittills för Cyklistbloggen. Vi minns när vi för första gången hade fler än femhundra unika läsare en vecka, hur glada vi var att någon brydde sig om det vi petade ihop på kvällar och helger. Som fritidsbloggare är det ju inte lön som motiverar, utan att folk läser, gillar, kommenterar, (flattrar!).

Sommaren 2014 slog vi rekord och vi har nu inte sällan uppåt nästan tolvtusen unika läsare i veckan. Det känns helt otroligt för något man pysslar med utanför vanligt jobb och vi är djupt tacksamma för alla er som bidrar.

Screen Shot 10-01-14 at 11.29 AMFörra veckan, en bra vecka.

Det är inte bara på bloggen vi slår rekord – på Facebook passerade vi tusen gillare, inte sällan når våra poster tack vare er som delar, kommenterar och gillar där tusentals fler. Vårt mest lästa inlägg nådde över 14,000 Facebookare. Och Twitterkontot närmar sig passerade precis tvåtusen följare.

Det låter som en klyscha, men för oss betyder det världen när ni deltar och bidrar till den cykeldiskussion vi tyckte saknades när vi började skriva för tre år sedan.

Nu sitter vi inte på några rikedomar, men som ett tack tänkte vi tävla ut ringklockan ovan när recensionen är klar.

Nu blickar vi slutligen framåt mot en strålande höst med sprakande färger och som man sa vid förr-förra sekelskiftet, ”hög luft”.

Cykla på.

PropagandahA--st Snart sprakar det igen!