Om oss

Vi som bloggar här är Christian Gillinger och Jeroen Wolfers. Vi är två Stockholmscyklister som huvudsakligen använder cykeln i vardagen. Vi cyklar istället för att köra bil eller åka kommunalt och vi vill att cykling ska kännas lika säkert och få samma villkor som alla andra trafikslag. Det har det inte alltid och det skriver vi om. Men vi skriver också om allt som gör cykellivet värt och vi hoppas att vi drar vårt strå till stacken för att se till att göra Stockholm till en äkta cykelstad. Kommentera gärna!

Christian och Jeroen

Det går bra att annonsera på Cyklistbloggen, men vi skriver inte sponsrade artiklar. Vänligen läs posten Vi skriver på riktigt.

Jeroen och Christian, september 2015. Foto: Jon Jogensjö

Jeroen och Christian, september 2015. Foto: Jon Jogensjö

6 kommentarer

 1. Pingback: En helg i cykelns tecken

 2. Vilket bra initiativ er blogg är! Den behövs verkligen. Eftersom jag är aktiv i Cykelfrämjandet Storstockholm vill jag berätta för er att vi är några som inlett trafikpolitiskt arbete med Cykelfrämjandet som plattform. Vi tror att Cykelfrämjandet har ett bra ”varumärke” för kommunikation mot t.ex. beslutsfattare. Vårt största problem är att få fler aktiva med oss. Skulle vi kunna ta ett samtal om detta?

  Kjell E. Johansson
  070 771 3221
  Kjell.e.johansson@home.se

 3. Tjena.
  Trevligt med en blogg om cykelpendling i Stockholm. Jag har detsamma om Malmö och Lund. Länkbyte kanske? Skicka mig ett mail så kan vi prata lite kanske?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.