Fototävlingen: Plats nummer 2

Vi på Cyklistbloggen är ute efter samspel i trafiken. När allt fungerar mellan alla trafikslag så ryser vi. På andra plats i vår fototävling kom en cykelbild av ett lite annorlunda snitt – med ett lite annat samspel. Uppfriskande!

Okej, jag trodde väl inte själv att vi skulle ha ett pendeltåg med bland topp tre-bilderna. Fast den här gillade vi!

Fotografen har tänkt lite längre och på ett fyndigt sätt framhävt cykling genom en skugga. Dessutom känner vi i juryn igen oss – själv rullar jag nedför (och uppför) Skanstullsbron varje dag och kan le glatt åt mina svettiga medresenärer inne i T-banans varma och fuktiga innanmäte (fast det är ett pendeltåg på bilden). Dessutom verkar vädret härligt och ljuset varmt och fint. Stort bonus för pendlingsspöket till vänster!

[![Andra pris i Cyklistbloggens fototävling. Foto: Ulrika Lind](/content/images/2014/06/Ulrika-Lind-2-1024x768.jpg)](/content/images/2014/06/Ulrika-Lind-2-e1402495305418.jpg)Andra pris i Cyklistbloggens fototävling. Foto: Ulrika Lind
Stort grattis säger vi till fotografen: Ulrika Lind!

Om tävlingen
Det här är en sponsrad aktivitet tillsammans med Addnature. Addnature är en outdoorbutik med två fysiska butiker i Stockholm samt webbshop på addnature.com. Hälsa på dem på webben eller i någon av butikerna.