![Foto: Johanna Karlgren](/content/images/2015/03/lilla_vbron_johanna_karlgren-500x375.jpg)Foto: Johanna Karlgren
Vi har skrivit en del om arbetet med Lilla Västerbron. Det verkar som att alla cyklister inte uppskattar de som försöker reparera stadens misstag. Vi är väl inte överdrivet imponerande om stadens arbete med Lilla Västerbron, något vi skrivit om här: [Fler konstigheter på splitternya cykelbanor](https://www.cyklistbloggen.se/2013/11/fler-konstigheter-pa-splitternya-cykelbanor/), [Stockholm gör ”allt” för att göra Lilla Västerbron farbar](https://www.cyklistbloggen.se/2015/03/stockholm-gor-allt-for-att-gora-lilla-vasterbron-farbar/) och [Nu ordnas Lilla Västerbron, men räcker det?](https://www.cyklistbloggen.se/2015/03/nu-ordnas-lilla-vasterbron-men-racker-det/). Därmed är vi mycket tacksamma för de som jobbar med att försöka reparera felet.
![Foto: Johanna Karlgren](/content/images/2015/03/lilla_vbron_johanna_karlgren-500x375.jpg)Foto: Johanna Karlgren
Vi har, delvis genom er läsare som passerar Lilla Västerbron, en dialog med de som jobbar på plats med att försöka rädda situationen. Dessa hjältar som kryper på knä för att försöka få bort de tusentals ståltrådarna som förstör däcken. Då blir åtminstone jag uppriktigt förbannad när jag läser det här [i en kommentar](https://www.cyklistbloggen.se/2015/03/nu-ordnas-lilla-vasterbron-men-racker-det/#comment-1911480622) från en av de som sliter på plats:

Cykla försiktigt i sommar, sänk farten på cyklarna och respektera oss på arbetsplatsen när ni ser att det är personal som arbetar där. Bussar och bilar saktar ner, det kom en dam där igår cyklandes och skrek ”Ur vägen, vad håller ni på med”

Jo, det de håller på med, kära dam, är att reparera stadens misstag och förbättra miljön för oss som cyklar. Var så förbannat vänlig och sakta ned där de jobbar.

För det gör vi andra, eller hur?