Efter den nästan löjligt träliga genomgången av de motioner som vi redan innan vi började läsa visste skulle avslås, så insåg vi något. Vi har bloggat i fem år och det har blivit ett antal inlägg där myndigheter och politiker lovat olika saker.

[![Propagandahöst](/content/images/2014/10/Propagandahöst.jpg)](/content/images/2014/10/Propagandahöst.jpg)Vi lovar alltid bra väder för cyklister!
Förra veckan [lovade alltså till exempel riksdagen](https://www.cyklistbloggen.se/2016/02/riksdagen-sa-nej-till-en-massa-cykelgrejor-i-veckan/) att svaren på alla de många motioner som lagts skulle komma med den Nationella cykelstrategin senare i vår. Vi har skrivit om löften att under 2015 [bredda pendlingstråket vid Danvikstull](https://www.cyklistbloggen.se/2014/01/och-danvikstull-far-ocksa-bredare-cykelvag/), vi minns [Cykeldirektoratet och Cykeljouren](https://www.cyklistbloggen.se/2013/11/finns-cykeljouren/) och vad händer egentligen med [pilotprojektet med bredare cykelbanor på Götgatan](https://www.cyklistbloggen.se/2013/10/sodermalm-testbank-for-battre-cykelinfrastruktur-2014/)?

Nu samlar vi allt under en tagg, ”Löften” för att det ska gå snabbt att följa upp. Bara att klicka och läsa. Det är inte komplett än, men vi kommer successivt gå igenom gamla poster och tagga om. Hittar du något på bloggen som borde vara med i den här samlingen, kommentera nedan!