Förare begärs häktad.

Internet:

“Fyra män i spandexbyxor kommer ut från en skymd korsning i hög fart från vänster och lägger sig i bredd på den smala vägen. Föraren hinner inte bromsa och kan inte väja heller för att de tar upp hela vägen.

Det är min teori.”

“Var ungefär min tanke också. Alternativt någon trött och stressad bilförare som helt enkelt fick nog och gick Falling Down efter att än en gång hamnat bakom en sån där äckelklunga som tror att de äger hela vägen i deras neontrikåer…”

“Även om vi inte vet så mkt ännu så kan man väl förutsätta att det är spandexbyxor som varit ute och fånat sig igen. Hoppas dom får men för livet och att bilisten inte får nåt högre straff.

Lyckades själv under semestern att preja ner en hippiejävel med spandex och racercykel i diket när han försökte tränga sig före mig in i en fucking rondell!? Härlig känsla – inga ögonvittnen.”

Verkligheten:

Polisen kunde under torsdagen bekräfta att det rör sig om en familj – och att det är mamman och ena sonen som omkom i olyckan. Pappan och andra sonen, som är under 15 år, vårdas för lindriga skador och fanns under torsdagseftermiddagen kvar på sjukhus.

SVT.se

“Det visar sig nu att en annan familj också var i stor fara, alldeles före den tragiska kraschen. Mannen, som sitter anhållen, misstänks nu även för att ha utsatt den familjen för allvarlig fara.

– Det var ytterligare en familj som var nära att bli påkörd, säger Kjell Janneson, kammaråklagare i Kalmar, som har hand om ärendet.”

Vi tar det igen:

Större version

Läs också:

Föraren begärs häktad för dödskrocken på Öland

Fåfänga cyklister provocerar : Cyklistbloggen

Masskrock – cyklister allvarligt skadade : Cyklistbloggen

cyklisthat-arkiv : Cyklistbloggen

Och för all del:

Toppbild: Foto: Louise Åkerblom, formgivning Susanna Dörlich

Hur reagerar du på detta?

Loading spinner

One thought on “Förare begärs häktad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: