Nu finns hyrcyklar, hyrsparkcyklar, hyrmopeder och…

… Hyrhoppstyltor! BECAUSE WHY NOT! Naturligtvis påkommet i Stockholm.

Vi utgick ifrån att det här var ett rätt fantastiskt roligt sätt att driva med hypen kring hyrmobilitet, men nu menar The Next Web att det kanske är på riktigt (även om de fortfarande inte är helt övertygade).

“We’re going to launch in Stockholm and Malmo with 100 [pogo sticks]. We don’t want to just put them out without having the marketing prepared. In the first place, we’ll just release 10, 15, 20,” he told me.

Vi är visserligen inte 100% övertygade vi heller, till exempel ställer vi oss lite frågande till att de verkar utrustade med ringklocka, men hey, elsparkcyklar hade verkat otroligt för bara några år sedan.

Så nu vet ni, Stockholm och Malmö. Snart kan ni hoppa till jobb och skola.

Kolla in deras hemsida.

Hur reagerar du på detta?

Loading spinner