Those who ride in foul weather – be it cold, wet, or inordinately hot…

I går varnades det för “SNÖKANON” i Stockholm. Alltså sånt där snöoväder som öser ner metervis snö på några minuter. Så med viss förväntan om härlig snöträning till jobbet, med valuta för vinterdäcken, gav sig Cyklistbloggen ut i morse.

Det här hade vi hoppats på

Det blev inte riktigt så.


Istället vräkte det ner självhäftande regn, snön från igår bildade lerig slush och kylan bet.
Och vi citerar Velominati. Regel #9:

If you are out riding in bad weather, it means you are a badass. Period.
Fair-weather riding is a luxury reserved for Sunday afternoons and wide boulevards. Those who ride in foul weather – be it cold, wet, or inordinately hot – are members of a special club of riders who, on the morning of a big ride, pull back the curtain to check the weather and, upon seeing rain falling from the skies, allow a wry smile to spread across their face. This is a rider who loves the work.

Cyklade du i morse? Berätta i kommentarsfältet hur det var!