Det är riktigt otäckt på Strömbron just nu

| 7 kommentarer

Jag tror jag har testat precis alla sätt att säkert och tryggt kunna fortsätta rakt fram från Strömbron till Kungsträdgårdsgatan. Nästan alla är lika otäcka, värst var det när trafikljusen var helt ur funktion förra veckan.

Jag kan för mitt liv inte begripa att det är tänkt.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

7 Comments on "Det är riktigt otäckt på Strömbron just nu"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Anders Andersson
Guest
Member

Ett enkelt sätt att lösa det för dig personligen är att cykla en kvart tidigare eller senare. Jag cyklar där dagligen och har aldrig minsta problem – men så undviker jag rusningen också.

Sen får vi väl hoppas att de snart är klara och att de lär sig något av testerna i Årsta. http://www.bicycling.se/blogs/kristerisaksson/cykel-och-vagarbeten-nu-hander-det.htm

Arne B
Guest
Member

Jag cyklar ofta just där – och inte i rusningstrafik. Inte fasen är det bra då heller. Ska man rakt fram mot Kungsträdgårdsgatan är det riktigt dåligt. Med tanke på att rödljusmoralen bland motorfordonen i just denna korsning är minst sagt undermålig bidrar det till en extra dålig situation.

Anders Andersson
Guest
Member

Just BRA kanske man inte ska vänta sig av en plats som var en av de knepigaste redan utan byggarbete. Men problem har jag inte haft någon gång under byggtiden. Och tanken är väl att det ska BLI riktigt bra för cyklister. Vore det bättre att behålla det som det var innan?