Så känns det att bli omkörd av en buss

I Colombia Brasilien utbildas bussförarna i cykelkunskap – de ska helt enkelt få lite erfarenhet av hur det är att bli omkörd av en stor buss. Lysande tycker vi som länge efterlyst cykelkunskap hos yrkestrafiken. Det ska alltså vara ett videoklipp, men om det inte dyker upp, klicka på första meningen så bör videon öppnas i Facebookmiljö…

CONDUCTORES EN LOS ZAPATOS DE LOS CICLISTASEn este curso de Transporte de Pasajeros, ponen a los conductores a sentir lo que sienten los ciclistas cuando los buses de transporte público pasan a su lado. ¿Deberían incluir este ejercicio en el curso que le hacen a los transportadores en tu ciudad, que opinas?
Posted by Vélocity Colombia on Saturday, March 12, 2016

Läs också: När kommer kampanjen riktad till motortrafikanterna?

Hur reagerar du på detta?

Loading spinner

3 thoughts on “Så känns det att bli omkörd av en buss

  1. Brasilien. Verkar vara en Colombiansk sida som laddat upp videon men de pratar portugisiska i videon 🙂

  2. Antar att de har en ställning för att det ska vara effektivt och några kanske inte kan cykla alls, men då blir det inte heller riktigt samma sak. Ett moment som jag tycker är besvärligt är att korrigera för vinddraget. Det slipper de helt undan.

    1. Å andra sidan riskerar inte bussbolaget att någon av dem vinglar till och hamnar under bussen 😉

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: