Så känns det att bli omkörd av en buss

| 3 kommentarer

I Colombia Brasilien utbildas bussförarna i cykelkunskap – de ska helt enkelt få lite erfarenhet av hur det är att bli omkörd av en stor buss. Lysande tycker vi som länge efterlyst cykelkunskap hos yrkestrafiken. Det ska alltså vara ett videoklipp, men om det inte dyker upp, klicka på första meningen så bör videon öppnas i Facebookmiljö…

CONDUCTORES EN LOS ZAPATOS DE LOS CICLISTASEn este curso de Transporte de Pasajeros, ponen a los conductores a sentir lo que sienten los ciclistas cuando los buses de transporte público pasan a su lado. ¿Deberían incluir este ejercicio en el curso que le hacen a los transportadores en tu ciudad, que opinas?

Posted by Vélocity Colombia on Saturday, March 12, 2016

Läs också: När kommer kampanjen riktad till motortrafikanterna?

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

3 Comments on "Så känns det att bli omkörd av en buss"

avatar
  Subscribe  
Notify of
thumbsUP
Guest
Member

Brasilien. Verkar vara en Colombiansk sida som laddat upp videon men de pratar portugisiska i videon 🙂

Magnus
Guest
Member

Antar att de har en ställning för att det ska vara effektivt och några kanske inte kan cykla alls, men då blir det inte heller riktigt samma sak. Ett moment som jag tycker är besvärligt är att korrigera för vinddraget. Det slipper de helt undan.

Ms_Xx
Guest
Member

Å andra sidan riskerar inte bussbolaget att någon av dem vinglar till och hamnar under bussen 😉