Högt och lågt vecka 5

| 2 kommentarer

Lågt: blev nästan klippt av en taxi i hörnet Sockenvägen/Nynäsvägen i tisdags. Nu har jag ju cyklat där åtskilliga hundra gånger, så bromsberedskapen var god. Dubbdäcken bet superfint, däremot var det så halt så jag halkade när jag satte ned foten!

Högt: Jösses vilken underbar propagandacykling de senaste dagarna! Vackert så det gör ont!

skanstullsbron160204

Ha en trevlig helg och krama varandra i trafiken!

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

2 Kommentarer på "Högt och lågt vecka 5"

Låt mig veta när
avatar
Jens
Gäst

Ja, den typen av incident har inträffat mig så många gånger. Gärna då man precis blivit omkörd av en bilist som ska svänga höger, helst utan att blinka. Vill man ha en bra film på detta fenomen är ett tips Vasagatan mot Norra Bantorget vid korsningen Olof Palmes gata. Apropå visa hänsyn i samspelet mellan trafikanter i stan – verkar ofta för oss cyklister primärt betyda att ständigt förutse farliga situationer och självbevarelsedrift.

Gustaf
Gäst

Bra reklam för Taxi Stockholm! Funderar starkt på montera på en kamera, kan bli mycket intressanta filmer

wpDiscuz