Solnastolpen har en vän!

| 3 kommentarer

Och så här ser Solnas mest upplysta cykelbana ut från andra hållet. Gatlampan har en liten kompisstolpe!

original

Foto: Franz

 

Ja, se för i hilvite till att inte blockera korsningen för hur skulle det se ut? Då skulle trafiken inte kunna KOMMA FRAM! Och det fattar väl även det mest oengagerade och trötta trafikant att man inte kan ha hinder i vägbanan.

Eller hur.

 

Tipstack till Franz i kommentarsfältet.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

3 Comments on "Solnastolpen har en vän!"

avatar
  Subscribe  
Notify of
knight22
Member
Member

Kan man inte bara kasta den åt sidan precis som man har rätt att göra med allt annat skit som blockerar en väg? Om gubbarna som placerar ut dessa idiotiska skyltar tvingas hämta upp dem ur nåt dike vid sidan om vägen lär de snart sluta ställa ut dem såhär.

Rolf Broberg
Guest
Member

Det är uppenbart att de regler som gäller innanför sargen inte gäller utanför. Cyklisterna måste nog in på plan för att räknas. Fast en stolpe som står i vägen och säger att man inte ska blockera borde nästan räknas som självmål.

gäst
Guest
Member

Sätt upp en egentillverkad skylt som varnar för skyltar i vägen? 😉