Östersund tackar sina cyklister

| 5 kommentarer

Malmö gör det, Stockholm gör det och  så här ser det ut i Östersund:

B18yAiSCYAAwUd0

Foto: Marcus Berglund/Twitter

Som Marcus skriver på Twitter: Awesome.

Finns det fler kommuner som kommit på kreativa sätt att tacka sina cyklister? Skriv i kommentarsfältet!

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

5 Comments on "Östersund tackar sina cyklister"

avatar
  Subscribe  
Notify of
RoadRage
Guest
Member

Jag vill minnas att jag har sett just formuleringen ”Tack för att du cyklar” även i Göteborg, men kan inte komma ihåg var. Fått frukostpåse som tack för mina vägvanor ett par gånger. Banderoller med ”Vi stöttar dig som cyklar” hängde på räcken vid rödljus ett tag.

Jag föredrar att pengarna läggs på att underhålla cykelinfrastrukturen, och att eventuella budskap främst upplyser om vad som är cykelbana, och vad som är gångbana, och att de tu aldrig bör mötas.

Peter
Guest
Member

Jag är inte känslig. Jag ogillar detta skarpt. Som ett riktigt hån. Först struntar de i en och sen säger att de är din vän och vill dig väl, fast vi båda två vet att det inte är så. Usch.

felix reychman
Guest
Member

Ja, jo. Det är väl kanske lite en trevlig tanke som så, men sett i ljuset av hur allt annat sköts, kan jag inte låta bli lite att i huvudet formulera om det som: ”Tack för att vi tycker du är en värdelös nolla vi kan skita i!”

Kanske kunde man börja i andra änden? Bilden visar ju också, ironiskt nog, en cykelbana full av rullgrus i en kurva. Kanske man borde sopat först, och målat sen, liksom.

Det här blir lite… arrogant på något sätt. Eller så är det bara jag som är känslig.

Richard
Guest
Member

Då är jag också känslig. Tycker nog att kommunen är som en arrogant henvän som skiter i en men som två gånger om året bjuder på en (dålig) godispåse och då ska våra hjärtan smälta är det tänkt.

Ge oss samma kärlek och omsorg som du lägger på dina bästa polare bilisten och gångtrafikanten. Är så trött på att alltid komma i sista hand – hela tiden.

cykelbloggar
Guest
Member

Cyklistbloggen: Östersund tackar sina cyklister http://t.co/CuCQKDZs2R @Cyklistbloggen