Den bästa lösningen blev tokig

| 5 kommentarer

Efter dagens felanmälande, som blev klagomål pga intern organisation hos kommunen, fick Arne Evertsson också svar från projektledaren till Kanalvägenombyggnaden. Nu med nytt budskap om ”den bästa lösningen”:

”Cykelvägen längs Kanalvägen är inte klar än. Färdigställd blir den en markant förbättring mot tidigare lösning. Vi har dock själva noterat att stolparnas placering blev tokig. Vi ska givetvis skyndsamt hitta en annan lösning”

och enligt folk som passerat är stolparna redan bortplockade. Det tog ett drygt dygn alltså.

Det verkar som om HLR-räddningen av Cykelplanen fungerade.

Det är klart. Då är frågan om de flyttar cykelställen på Solnabron också. Och breddar den. Hör av er till kommunen om det.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

5 Comments on "Den bästa lösningen blev tokig"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Krister Isaksson
Guest
Member

Och återigen. Ingen, absolut ingen, från en ledande position träder fram och tar ansvar för dessa systematiska fel. Det är ju inte enstaka fadäser vi ser utan om och om igen allvarliga fel och brister som utsätter människor för fara samt slösar med skattemedel. Fel och brister som enkelt kunnat undvikas om inblandade bara slog upp stadens egna cykelhandböcker, läste några rader och tittade på typritningarna och sedan applicerade detta på ritningarna. Icke sa nicke. Var är ansvarig, var är förvaltningscheferna som leder dessa verksamheter? Och som låter detta fortgå. Så istället för att vi brukare ska ta ansvar och ständigt felanmäla dessa brister varför inte börja maila TKs förvaltningschef? Vi kommer ju aldrig se någon förändring eller förbättring om inte ledningen för dessa inblandade förvaltningar agerar och tar sitt ansvar. Så maila peranders.hedkvist@stockholm.se

wooflock
Guest
Member

@cykelbloggar @Cyklistbloggen bra där! Jag som just packat väskan för En Maltatripp för att jag inte orkar mer, fick nu ny energi.

SiWeSe
Guest
Member

RT @Cyklistbloggen: Den bästa lösningen blev tokig http://t.co/THt8DwMktb #cykla #08pol

cykelbloggar
Guest
Member

Cyklistbloggen: Den bästa lösningen blev tokig http://t.co/I0HUN4Fn7b @Cyklistbloggen