Danny Macaskill och Stockholmspendling

| 2 kommentarer

Danny Macaskill tar sig an bergskedjan Black Cuillin på Isle of Skye i Skottland. Med cykel. Efter att ha sett filmen så undrar jag vilka av hans trick jag själv skulle kunna tänka mig använda i min jobbpendling. Tror att hans sätt att hantera staketet ungefär 6.10 in i filmen skulle kunna användas över valfri bil. Hmm, undrar hur man tränar bara …

Ha en härlig helg hörni!

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

2 Comments on "Danny Macaskill och Stockholmspendling"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Richard
Guest
Member

Red Bull gör snygga och inspirerande filmer! Ja, volten vid 06:10 skulle jag vilja kunna göra!

cykelbloggar
Guest
Member

Cyklistbloggen: Danny Macaskill och Stockholmspendling http://t.co/X3aA2C7EIi @Cyklistbloggen