Fototävlingen: Plats nummer 4

| 5 kommentarer

I går presenterade vi plats nummer fem, följaktligen har det blivit dags för plats nummer fyra i Cyklistbloggens tävling om bästa vardagscyklingsbilden. 

Från Mona Wahlund kommer den här vardagsbetraktelsen:

Mona Wahlund cykelbanan

Ett lås och en banan, behöver man mer? Foto: Mona Wahlund

Juryn tycker bilden blixtsnabbt förmedlar känslan att vara på väg i vardagen: till affären, till bion eller på väg att hälsa på en vän. Snabbt ner med lås och mellis i korgen och iväg.  I uppförsbacken, nedåtblick och koncentration för att sedan njuta av utförslut och nerförsbacke. En nära känsla som väl uppväger bildens tekniska brister. Eller brister och brister, har vi inte alla känt oss lite suddiga när vi trampar ordentligt?

Stort grattis till Mona för en välförtjänt fjärdeplats!

Om tävlingen
Det här är en sponsrad aktivitet tillsammans med Addnature. Addnature är en outdoorbutik med två fysiska butiker i Stockholm samt webbshop på addnature.com. Hälsa på dem på webben eller i någon av butikerna.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

5 Comments on "Fototävlingen: Plats nummer 4"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Motvalls
Guest
Member

Mot körriktningen? (Cykelsymbol upp och ner … ). F ö, som bild betraktad, rätt trist: plottrig komposition, etc etc.

Anna
Guest
Member

Men vad det klagas hela tiden. Det är ju en vardagsbetraktelse, som vi alla vet så är det mot körriktningen som gäller allt som oftast när infrastrukturen ser ut som den gör. Härlig bild!

Richard
Guest
Member

Håller med – det är en härlig bild och som Cyklistbloggens läsare är fullt medvetna om följer cykelbanors bredd eller målade symboler knappast en konsekvent linje.

Gillar även juryns träffsäkra motiveringar.

Schyffert sa en gång att det finns två sorters människor: de som går först och gör något och de som går bakom och kommenterar och klagar på allt som de som är framför gör.

Föreslår därför att alla gnällspikar startar en egen cykelblogg, utser en egen fototävling för att utse de bilder ni tycker är värda som topp 5.

Redan nu kan jag säga att ”Rätt bild vann” i denna lustfyllda tävling.

Peter Holmberg
Guest
Member

Tänkte på direkt på laxningen när jag så bilden 🙂

cykelbloggar
Guest
Member

Cyklistbloggen: Fototävlingen: Plats nummer 4 http://t.co/f2oBS8Eew0 @Cyklistbloggen