Förbättringar på Nynäsvägen?

| 4 kommentarer

Tidigare skrev jag en recension över nya cykelbanorna längs väg 73/Nynäsvägen. Long story short: staden bröt friskt och frejdigt mot sina egna regler. Stolpar i och precis invid cykelbanorna, brunnar med rejält fall så det dunsar friskt ifall du skulle råka köra över en. En helt ny installation med en hel hög fel. Deppigt.

På väg hem igår upptäckte jag dock lite sprejfärg i glada kulörer på brunnarna. Får man hoppas på en finjustering? Jag håller tummarna. Ha en skön helg så länge, allihop!

nynasvagen_med_sprej

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

4 Comments on "Förbättringar på Nynäsvägen?"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Stefan Lyrmark
Guest
Member

jag fick också samma förhoppning som du men sedan noterade jag skyltar om Stockholm rollerski. Jag tror arrangörerna till Stockholm challenge har varit ute och märkt upp faror, bla olämpligt placerade brunnar, inför sitt lopp. Man kan ju ändå hoppas.