Stockholmare: tyck till om vinterns snöröjning


För egen del tycker jag vintern 2013-2014 var nästintill behaglig. Förutom att vintern väl inte visade sig från sin mest bistra sida fick jag längs min färdväg ta del av den maskin vi kallar sopsaltaren. Ni som läst bloggen vet att vi verkligen gillar den sopsaltade vägbanan. Det blir som att åka på fuktig sommarvägbana, alltså riktigt långt ifrån det vi såg förra vintern

Foto: Ola Gäverth
Sopsaltad cykelbana till vänster. Foto: Ola Gäverth

Stockholms stad har just publicerat en enkät om vad just du tyckte om vintercyklingen den gångna säsongen. Hjälp staden sköta snöröjningen ännu bättre genom att fylla i den – enkäten är faktiskt föredömligt kort.
Fyll i enkäten på stockholm.se.
Jag är också lite nyfiken: hur upplevde du cykelvintern 2013-2014?