Propagandacykling i morse

| 3 kommentarer

Herrejösses. Det var helt otroligt fint i solen i morse.

propaganda cykling liten

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

3 Comments on "Propagandacykling i morse"

Notify of
avatar
Bike sporter
Guest
Det vore önskvärt om det alltid vore så fint och högst 24 grader varmt. Vid temperaturer över 24 grader är det bara obehagligt att cykla, man svettas mer än vanligtvis vid cykelsporten. Men så fint är det inte alltid. Ibland är det regnigt vilket jag inte gillar. Lite moln stör mig inte när jag cyklar men bara så det inte regnar ute. Men jag har trots allt cyklat vid regn också, men då har det börjat regna efter att jag har börjat cykla. En gång har jag cyklat från Överlida till Svenljunga vid 8 plusgrader och när jag kom till Holsljunga har det börjat småregna. Pappa som körde sin bil som följebil åt mig den första gången då jag cyklade 31 kilometer ville då plocka upp mig i Holsljunga men jag har nekat mot det och fortsatt cykla eftersom det bara småregnade, jag förklarade för pappa att ett sådant lätt duggregn är oskadligt, att man inte blir förkyld av ett sådant regn och att det kommer att upphöra efter några minuter. Och det var så det blev. En annan gång har jag cyklat från Överlida till Svenljunga utan följebil och det började spöregna efter att jag har passerat Holsljunga. Jag… Read more »
cykelbloggar
Guest

Cyklistbloggen: Propagandacykling i morse http://t.co/sJD485FWFF @Cyklistbloggen

jwolfers
Guest

RT @Cyklistbloggen: Propagandacykling i morse:
http://t.co/HGnnU8xaOa #cykla

wpDiscuz