Södermalmspolisen rensar fälten

| 6 kommentarer

Södermalmspolisen följer nu sina kollegor i Söderort:

Vi säger såklart heja och tackar!

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

6 Comments on "Södermalmspolisen rensar fälten"

Notify of
avatar
trackback

[…] Men det här handlar alltså inte om en generell förändring bland alla parkeringsvakter i Stockholm – ingen utbildningsinsats för dem alltså, utan det handlar om de där motorcyklisterna som haft extra koll på bussfilerna. Jättebra att kommunen också pratar med polisen. Det har vi tidigare gjort, med viss framgång. […]

E
Guest

Det är lustigt. De två senaste dagarna har taxi framför malmen syndat med i princip total dubbelparkering i cykelfältet de gånger jag rullat förbi. Kanske lika bra att rita om det cykelfältet så de kan stå dubbelt, för de lär inte sluta om inte polisen är på dem varje dag.

Richard
Guest

Låt oss hoppas att detta sprider sig till fler poliser och fler polisdistrikt.

gösta
Guest
felix reychman
Guest

Polisen GO GO GO!!!!

wpDiscuz