Jeroen numera officiell cykellyseambassadör

| 3 kommentarer

Det är rent löjligt att träffa Jeroen på stan med hans nya hojlampor. Man kommer någon meter innan någon kommer fram och stoppar honom. Jag tror det kom fram åtta personer på mindre än en kvart och frågade om dem. Två av dem till och med  inne på puben dit vi skulle eftersom de hade sett oss passera utanför skyltfönstret.

“Joråsåatt, dom sitter alltså fast på däcket och så snurrar det så här…” – Jeroen förklarar och visar.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

3 Comments on "Jeroen numera officiell cykellyseambassadör"

Notify of
avatar
even
Guest

Dem är balla. Kräver både sin man/kvinna och cykel för att fara fram på dem. Jag har glidit förbi dig/Jeroen två gångern nu och smygit in och legat bakom i några kvarter på kvällstid (inget solljus). De var knappast störande för bakomvarande då de mest lyser ner i backen och åt sidorna. Så de framkallar uppmärksamhet utan att störa. Bra demos (senaste videorna på youtube).

Jeroen Wolfers
Guest

Åh, en Revo-stalker! 😉
Tack för rapporten – jag har faktiskt undrat över hur de ser ut båkåt. Någon har också frågat om de inte bländar eller är störande. Men då kan jag hänvisa till dig.

De är värsta PR-lamporna! Jag har delat ut cirka ett dussin cyklistbloggen-visitkort till nyfikna. Bra att de syns, men jag tror de är för dyra och knepiga att montera för att “alla” ska köpa dem. Hälsa gärna på mig om du kommer åt nästa gång!

2012/11/10 Disqus

Johannes Westlund
Guest

Coolt! Jag är sjukt sugen på att införskaffa något liknande. Hoppas dock på att det ska komma en version 2.0 med bättre batterilösning och smidigare montering samt lägre pris. 

wpDiscuz