Regnsommaren är här

| 4 kommentarer

Idag var det så blött på Stadsgårdsleden att man var tvungen att akta sig för sjöhävning när Nackabussarna passerade.

Svallvågor

 

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

4 Comments on "Regnsommaren är här"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Anders Andersson
Guest
Member

Fast en regndag man har ju ändå regnkläder på sig, så man blir ju inte blöt. Trams att klaga för klagandets skull. Det är värre när det är slask på gatan men fint i övrigt – då går det inte att klä sig rätt.

Johannes Westlund
Guest
Member

Det hade ju varit fint om man kunde få cykla utan att löpa risken att bli brutalt duschad av andra fordon. Plexi, vägg eller tillräckligt avstånd från körbanan? Hur svårt kan det vara? Nedskvättning är väl ändå typ olagligt? Det skulle ju underlätta för alla om normalfallet inte var att hela trottoaren och cykelbanan blir obrukbar för att bilarna riskerar att skvätta vatten över hela stället. Jag tycker det bara vittnar om dålig design. Som så mycket annat vad gäller oskyddade trafikanter.

JohanJohnsson
Guest
Member

men jag antar att trängseln i cykelfilen var minimal idag