23 maj delar Naturskyddsföreningen och Stockholms stad ut presenter till cyklisterna

| 3 kommentarer

Cyklingen i Stockholm har ”exploderat” regelbundet de senaste fem-tio åren och därför delar Naturskyddsföreningen och Stockholms Stad ut presenter till cyklisterna 23 maj:

Onsdagen den 23 maj, mellan klockan sju och nio på morgonen, kommer Stockholms stad och Naturskyddsföreningen att stå på 16 strategiska platser för att tacka cyklisterna och dela ut en gåva.

– Att stockholmarna cyklar istället för att ta bilen är både bra för miljön och för framkomligheten i staden.

De som följt Cyklistbloggen minns att de gjorde det i höstas också. Då var det reflexer som delades ut. Den här gången hoppas vi att Stockholms stad väljer att tacka oss genom att ge oss riktiga cykelbanor, inte gångvägar och varför inte en informationskampanj riktad mot bilister som parkerar i cykelfält? Men jag gissar på att det blir något mindre, kanske ett äpple och en cykelkarta som för något år sedan. Och fin publicitet för de styrande i Stadshuset såklart.

Vad skulle ni helst vilja ha i present från kommunen?

(Tips-tack Magnus Sunesson)

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

3 Comments on "23 maj delar Naturskyddsföreningen och Stockholms stad ut presenter till cyklisterna"

avatar
  Subscribe  
Notify of
T G
Guest
Member

Jag fick en microfiberduk med karbinhake på. Perfekt för att torka svett från glasögenen men just där och då hade jag hellre tagit emot en frukt och chokladkaka..eller sportdryck. (Yes,iäm a mamil:)

Erik Sandblom
Guest
Member

Jag skulle vilja få en frukt och en chokladkaka.

Det är faktiskt ett fint initiativ som jag inte tycker man ska raljera över. Det finns mycket värre!