Stulen cykel?

| 4 kommentarer

Här ett snabbt sidtips från juledigheten: Stulencykel.se. Det är en sajt där man kan efterlysa sin försvunna cykel, ge tips om cyklar som kan vara stulna, eller meddela om man hittat hojar som verkar vara övergivna. Ett exempel på tips:

Maj 2011 verkar en ny liga, eller kanske samma gäng som åkte fast 2009, på nytt ha satt i system att stjäla nyare Monark damcyklar och sälja dem på Blocket. Just nu verkar det vara Monark “Karin” som är hetast. Kolla in damcyklar i Malmö på Blocket, så ser ni själva…

Det här med stulna cyklar är ett jävla meck och jag vet inte riktigt hur stor chansen är att man får tillbaks en snodd hoj, men det här är ett lysande initiativ som rimligtvis bör öka chansen.

EDIT: Finns såklart på Facebook också.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

4 Comments on "Stulen cykel?"

Notify of
avatar
gäst
Guest

Min svarta SKEPPSHULT modell NOVA damcykel, 2 år, 7 växlar, blev stulen 24/4 2012 i Nyköping. 

A-lithman
Guest

Min svarta damcykel, Skeppshult stals 17/2 2012. Den hade svarta vinterdäck med dubbar, Brookesadel i läder och naturfärgad, flätad cykelkorg. Den stals på väster i Jönköping.
Annie

Christian Gillinger
Guest

Upp med en efterlysning på stulencykel.se Annie!

Marie-Louise HS
Guest

Mycket bra initiativ!
Ny chans att hitta min stulna cykel?

wpDiscuz