Det gör ont när växlar brister

| Inga kommentarer

Jag hade tänkt skriva ihop en recension av min nya Trek Soho DLX, men så i slutet på förra veckan så hände det här:

httpvh://youtu.be/9DZdHhRpEJM

Det är ljudet av växelhuset som plötsligt gav upp efter bara tre veckor som ni hör. Ny kommer i morgon eller på onsdag, kanske skriver jag ihop något mot slutet av veckan. Fram tills dess blir det till att trampa runt på Skeppshulten. Efter att ha cyklat Trek ett par veckor känner jag mig numera såhär när jag kommer rullandes med gamm’cykeln:

Gutår på er, medtrafikanter!

 

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of