Snälla bilister och elaka cyklister

| 1 kommentar

Jag skrev tidigare om StreetsBlog NYC’s post om Salons text ”Are cyclists Just Elite Snobs?”. En av deras kommenterare, Karen Lynn Allen kommenterade så här smart:

Yesterday I saw a bicyclist do [insert dangerous, stupid, inconsiderate, boneheaded move here] and it nearly inconvenienced me. This means all bikers better watch out because the responsible, productive, law-abiding members of this community aren’t going to tolerate this kind of of anti-social behavior from you riffraff much longer.

Yesterday I saw a car driver do [insert dangerous, stupid, inconsiderate, boneheaded move here] and kill someone!  A tragedy, but it was an accident, no one’s fault really, just one of those bad parts of living in the modern age that we all have to put up with. After all, anyone can make a mistake. It would be a shame to even suspend the driver’s license over it because they really might need it to get to work. It certainly is no reflection on me or how most people drive.

Fullständigt briljant. För så är det ju, när en lastbil kör över en cyklist, så är det en olycka som den stackars lastbilschauffören ju inte kan lastas för, för det är ju så svårt att se de små liven cyklisterna. Men när en cyklist gör något dumt så ”har vi ett växande problem med cyklister”.

Inte bara i Stockholm läggs skulden på cyklisterna. Även i New York sker det. Läs mer på Streetsblog NYC.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Comment on "Snälla bilister och elaka cyklister"

avatar
  Subscribe  
Notify of