Cykelbanan: Ibland ett hinder.

| Inga kommentarer

Casey Neistat fick $50 i böter för att inte ha cyklat i cykelbanan i New York. Han försökte förklara för polisen att cykelbanan inte alltid är den mest trygga av trafikmiljöer, men det hjälpte inte. Så han spelade in en video. Kraschandet börjar någon minut in.

Av den korta snutten drar jag slutsatsen att New Yorks cykelbanor inte skiljer sig från Stockholms. Och för den som säger att svenska poliser inte gör som New Yorks och parkerar i cykelbanor säger jag bara:

Tipstack till Per Hylén som kommenterade i förra posten!

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of