Jag har blitt med buff

| Inga kommentarer

Då jag har starka tendenser till att bli merinoulls-fetischist har jag gått och spanat efter en tunn halsduk i detta material. Jag har dock inte hittat någon, men på Addnature tipsade man om Buff. En Buff är en stretchig tyg-tub, i detta fall i merinoull. Jag drar den helt sonika över huvudet och låter den hänga runt halsen; det blir en perfekt halsduk för mig. Sedan kan man dra upp den över munnen när det börjar bli minusgrader. Trevligt! 250 pix kostade den på Addnature. Det får sägas vara prisvärt. Jag återkommer med en rapport när jag cyklat med den.

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of