Februari och Wagnermorgon

Februari och Wagnermorgon

Hej igen!

Idag hjälpte jag Stockholms kommun med statistiken för vintercykling genom att cykla. Det var minus tio när jag åkte hemifrån, men eftersom jag vet att det innebär minus tre vid Slussen så nöjde jag mig med naturens egen balaklava: skägg. Enkelhet FTW!

Jag nickade också medhållande i den magnifika basgång som hördes från en Lexus som stannat vid samma rödljus som jag på Götgatan. Jag hjälpte IF  då jag med mitt framhjul väckte en förare som höll på att missa ett rödljus vid Kungsträdgården, genom att inte bli överkörd backa tillbaks trots mitt gröna ljus, och vänta. Tillsammans slog vi ett slag för gemenskap och ”alla ska med”-känslan i trafiken.

Jag upplevde. Inte bara det, jag fotograferade också och på så sätt bidrog jag till att sprida vintercyklingens lov i världen:

Wagneresque morning in StockholmCyklister får bättre Wagnermorgnar

På det hela taget en bra morgon.