Tävling: ta bästa cykelpendlingsbilden

[fototavling
Tävlingsdags! Vi är helt sonika ute efter den bästa cykelpendlingsbilden. Motvind, regn, snö eller härligt solsken? Bästa bilden vinner ett presentkort på 1000 kr hos outdoorbutiken Addnature.

Cykel i motljus, selfie på liggcykel eller porträtt på porteur. Motvind, regn, snö eller härligt solsken? Nu söker vi den härligaste, hemskaste, mest berörande eller helt enkelt bästa cykelpendlingsbilden. Är det du som tar den, eller kanske har du redan knäppt den förut? Du får tolka temat vitt och brett, men det ska handla om cykelpendling.

[fototavling

Skicka in bilden till oss! Den enväldiga juryn, det vill säga Christian och Jeroen, korar den stolte vinnaren som förutom ära, berömmelse och en egen post på Cyklistbloggen, även får ett presentkort på 1000 kr i outdoorbutiken Addnatures webbshop.

Tävlingsregler:
Bilden ska skickas till cyklist@cyklistbloggen.se senast den 31 maj 2014. Du ska ha tagit bilden själv. Döp gärna bilden till ditt eget namn så vi lätt kan koppla den till dig. Så här till exempel: anders_andersson.jpg.
Se till att bilden är åtminstone 1024×768 pixlar stor. Det går fint att ta bilden med en vanlig smartphone. Deltagande bilder kan komma att användas i blogginlägg i anslutning till tävlingen.

Om Addnature
Det här är en sponsrad aktivitet tillsammans med Addnature. Addnature är en outdoorbutik med två fysiska butiker i Stockholm samt webbshop på addnature.com. Hälsa på dem på webben eller i någon av butikerna.