Vi har haft ett Twitterkonto rätt länge och där deltar vi i cykeldiskussionen, oftast under taggen #cykla. Vi har också haft en Facebooksida länge, nu med över 500 gillare. Men vi tycker det saknas ett forum för lite längre diskussioner, där vem som helt kan starta nya trådar.

Det finns självklart forum redan på nätet, men det är svårt att komma runt att Facebook är störst och det vore dumt att inte utnyttja det. Så nu drog vi igång Facebookgruppen Cyklistbubblan. Den huvudsakliga skillnaden mot vår Facebooksida är att i gruppen kan alla starta nya ämnen som syns lika mycket. På Facebooksidan göms ”fansens” inlägg undan i en liten box i högerkanten.

Personligen hoppas jag att Cyklistbubblan kommer fungera lite som Twitter gjort för mig – ett ställe att hitta och bidra med nyheter, nya vinklar, idéer och åsikter. Fast med mer än 140 tecken.

Gå med här!

[![Cykelfält vid Slottet med turistbuss](/content/images/2013/03/cykelfalt_ingang_stor.jpg)](/content/images/2013/03/cykelfalt_ingang_stor.jpg)Det finns mycket att prata om…