Fototävlingen: plats nummer 5

fototavling
Nu är Cyklistbloggens fototävling avgjord och vi har en vinnare. Det har inte varit lätt – vi har fått många fina och kreativa bidrag på temat vardagscykling!
Eftersom vi fått många fina bilder tänkte vi suga lite på karamellen och inte bara presentera vinnaren, utan de fem som vi gillade bäst. I dag börjar vi med plats nummer fem!

I vår fototävling efterlyste vi de bästa bilderna från vardagen eller pendlingen. Juryn har haft ett digert jobb att utse en vinnare, men nu har vi enats. I dag börjar vi med plats nummer fem för att sedan räkna ned med en bild om dagen till vinnarbilden som presenteras på fredag den 13 juni.

[![Jobbpendling med lämning/hämtning på dagis och skola på vägen. Foto: Karin Egrelius.](/content/images/2014/06/5_Thomas_Egrelius_Pendling-1024x682.jpg)](/content/images/2014/06/5_Thomas_Egrelius_Pendling.jpg)Jobbpendling med lämning/hämtning på dagis och skola på vägen. Foto: Karin Egrelius. Klicka för större bild.
Från Thomas Egrelius kommer den här sköna vardagsbilden med pappa och döttrar på väg till jobbet via dagis och skola – en vardag som många känner igen. Juryn gillar farten och uttrycket hos barnen, som mer än väl väger upp pappans mer allvarliga nuna.

Grattis Thomas och Karin Egrelius till en hedervärd femteplats!

Om tävlingen
Det här är en sponsrad aktivitet tillsammans med Addnature. Addnature är en outdoorbutik med två fysiska butiker i Stockholm samt webbshop på addnature.com. Hälsa på dem på webben eller i någon av butikerna.