Fototävlingen: första plats

”Åh, jag känner igen mig”, utbrast Christian när han såg vinnarbilden. Här finns ett lugn, komposition och ett magiskt ljus. En vinnarbild, helt enkelt.

Att cykla nu är lyxigt. Det är varmt, ljust och hyfsat torrt. Men det finns förstås en annan tid, den där väta, kyla och mörker dominerar. Den tiden kan också vara riktigt härlig och bjuda på vackra upplevelser.

Den här bilden framkallar en skön känsla hos juryn. Den andas frisk, sval höst där det liksom känns som om det finns mer syre i luften.

Så här skriver fotografen själv:

Bilden är tagen på Västerbron en novemberkväll, då dimman låg tjock och magisk under bron. Killen som hamnade på bild var glad för att han äntligen lyckades köra om mig. 🙂

[![Västerbron i november. Foto: Tiina Sarlin](/content/images/2014/06/tiina_sarlin-1024x768.jpg)](/content/images/2014/06/tiina_sarlin-e1402604504419.jpg)Västerbron i november. Foto: Tiina Sarlin. Klicka för större.
Stort grattis till Tiina Sarlin som får ett presentkort på 1 000 kronor till webbutiken hos [Addnature](http://www.addnature.com)!

Vi tackar alla som skickat in bilder till tävlingen. Det har varit tufft men roligt att välja bland alla fina bilder.

Återigen: Grattis Tiina och tack alla ni andra. Cykla lugnt!

Om tävlingen
Det här är en sponsrad aktivitet tillsammans med Addnature. Addnature är en outdoorbutik med två fysiska butiker i Stockholm samt webbshop på addnature.com. Hälsa på dem på webben eller i någon av butikerna.