… på den här mandatperioden.

Cyklistbloggen fick sina första inlägg kort efter förra valet och nu har vi hållit på i fyra år. I kväll är det val och hur politiken i Stockholm ser ut i morgon och de närmaste åren vet vi inte.

Men. En av de grejor vi gillat med att skriva för Cyklistbloggen är att det åtminstone för oss gjort lokalpolitiken intressant. Vi tycker det är fint med att gå och rösta och valnätter, men demokrati ska vara mer än något som sker kort vid ett tillfälle var fjärde år.

[![Valkuvert](/content/images/2014/09/Valkuvert.jpg)](/content/images/2014/09/Valkuvert.jpg)Röstat!
Och det har det varit för oss. Vi har aldrig pratat med politiker så mycket som under de här fyra åren!

Vårt perspektiv har varit smalt – cyklistens – men kommit att omfatta allt från hur avloppsbrunnar ska utformas, hur en optimal snöröjningsmaskin ska se ut till hur Stockholms gator bäst ska utformas.

[![20130806_134922](/content/images/2014/01/20130806_134922.jpg)](/content/images/2014/01/20130806_134922.jpg)På Cyklistbloggen är cykelställsfrågor förvånansvärt viktiga
Vi har inte alltid varit överens, vi har ofta kritiserat och ifrågasatt. Men vi har alltid varit glada över att se när våra folkvalda pratar med oss, med våra läsare och våra medcyklister. Det är så en bra demokrati ska fungera – som ett levande samtal med aktiva deltagare, både folkvalda och väljare.

Just nu har vi ingen aning om hur det kommer se ut i morgon. Det ska bli spännande! Men just därför vill vi passa på nu och tacka de politiker, både regerande och i opposition, som under de här fyra åren pratat med oss två fritidsbloggare, svarat på våra frågor och försvarat sin politik.

Vi lovar att fortsätta nästa mandatperiod och vara en nagel i ögat på Stadshuset, skriva argt när vi tycker ni gör fel och hylla när ni gör rätt (host sopsaltaren och Götgatan host)

Vi hoppas ni fortsätter att svara och försvara.

Så, #röstaförcykel så kör vi i fyra år till!