Det är farligt med ironi

Förra veckan twittrade jag ut det här berömmet till kommunen:

Jättebra avspärrning av cykelbanan @stockholmsstad ! bit.ly/14uZM83 #cykla

— Cyklistbloggen (@Cyklistbloggen) 27 mars 2013

Bakgrunden var att avspärrningar för vägarbeten i cykelfälten oftast bara består av en ouppmärkt betongsugga mitt i banan. Men här var det reflexer, koner som ställts upp lagom långt från själva avspärrningen och skyltar så att det var lätt som cyklist att uppfatta och i lugn och ro hinna anpassa farten.

Men nu ringde precis Trafikkontoret och undrade vad som var fel. Uppenbarligen uppfattade de tweetet som ironiskt, och utifrån min posthistorik kan jag förstå dem. Så, jag ber om ursäkt, ger extra beröm till Trafikkontoret för att de ringde och hörde av sig! Och lovar att försöka vara mindre ironisk i fortsättningen.