Min cykelpendling som propagandafilm hade inte fungerat

| 1 kommentar

Hade min cykelresa till jobbet i morse spelats in och använts som reklamfilm för cykelpendling hade den fått kritik för sina magnifika överdrifter:

Vädret var frickin strålande, vägen fri från hinder bortsett från att jag hamnade i en bilkö, som liksom för att visa hur mycket bättre det är att cykla.

Screen Shot 03-16-16 at 01.44 PM

VÅRSOL!

På Götgatsbacken dök Anna upp och vi smårullade över gågatasdelen och kunde prata med varandra! Hur ofta händer det?

Och nere vid Slussen kom också Jesper på sin gröna Movebybikecykel. Vi fick sällskap hela vägen till Nybroviken och i bilkön på Stallgatan gick det så långsamt att vi kunde sitta och prata om hur härligt allt är. Det var som att alla cyklister känner varandra. Magnifikt.

Anna

Jesper

Bilkö Sol!

 

Solen sken, fåglarna kvittrade, gruset till stora delar bortsopat, bilarna köade, som sagt, ingen hade köpt sån överdriven cykelpropaganda. Så bra är det ju inte att cykelpendla. Eller hur?

 

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Comment on "Min cykelpendling som propagandafilm hade inte fungerat"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Lars K
Guest
Member

Just det där med gruset är ju ett riktigt härligt vårtecken! Sopmaskinerna har inte kommit till mina trakter än, men vädret var ju verkligen fantastiskt idag!