Hör Cyklistbloggen i podcasten Husky

| 3 kommentarer

Jag har lyssnat en del på en podcast som heter Husky. Den görs av Magnus Ormestad och han har intervjuat många intressanta personer, med fokus på idrottsmän, äventyrare och folk som gör roliga, spännande saker kanske något bortom det vanliga.

Senaste avsnittet är nummer 49 i ordningen och det handlar om cykling och cykelkultur. Det är ett lite fylligare avsnitt utan egentlig huvudperson där Magnus träffar flera aktörer inom cykling och cykelkultur. Här är Cyklistbloggen med. Så vill du höra Christian och mig prata (länge) om vår syn på cykling, skynda dig bort till huskypodcast.com.

Vill du ha något trevligt att lyssna på medan du springer, traskar, eller reser – kolla in de tidigare Husky-avsnitten.

Husky avsnitt 49 om cykling. Foto: Magnus Ormestad.

Husky avsnitt nr 49 om cykling. Foto: Magnus Ormestad.

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.