Det är omväxlande att cykla

| 5 kommentarer

Cykling igår (sol) och idag (slagregn och motvind). Det är omväxlande att cykla.

Soldag 4 november

4 november och strålande sol

 

regn 5 november

5 november, hällregn och motvind

 

Jag klarade faktiskt hela cykelturen i morse med torra fötter, tack vare ett par regnskydd som jag annars avskyr eftersom de är så meckiga att få på. Avslutade cykelturen med att ställa ner foten i en fotknölsdjup vattenpöl. Joråsatt, nu sitter jag och torkar.

Förutom att cykla i hällregn var det roligt att se att det ändå var ett gäng cyklister ute. Annars brukar regn tömma fälten blixtsnabbt. Överhuvudtaget är det fler som cyklar längre för varje år. Förr slutade alla sommarcyklisterna i slutet på september, nu håller flera av dem ut åtminstone till första snön.

Kul tycker jag.

 

christian@gillinger.se'

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

 • Fredrik Jönsson

  Köpte ett par sådana här för ett par månader sedan. Också för att kunna gå lite smidigare i viss utsträckning men ändå ha SPD. Kostade en slant, men nöjd så långt. https://www.dzrshoes.com/H2O

  • anders andersson

   För oss som inte vill göra cykling till en materialsport – man får ett par seglarstövlar för hundringen på Coop eller Rusta. Lägg till en hundring eller så, så får du en kvalitet som håller i 20-30 år.

   Mina nuvarande köpte jag 1989 och de håller ännu, trots salt och sol-misshandel under sommarens alla seglingar och slask och kyla under Stockholms novembergråa dagar….