Inte alltid lätt med lådcykelsförvaringen

| 6 kommentarer

En grej som är lite meckig med lådcykel är att förvara den. Jag vill helst ha mina cyklar i fastighetens cykelrum. Inte bara för att minska stöldrisken utan också för att minska slitaget som uppstår när en cykel står ute året runt. Vårt cykelrum ligger en trappa ner och jag måste därför ta hissen. Det gick att få in hojen, men jag är inte säker på att det är något jag skulle vilja göra varje dag.

christian@gillinger.se'

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

  • Erik Johansson

    Man lär sig att inte lyfta i sadel. Fast nu har jag spenderat en sommar på landet med en annan modell som faktiskt har en lyft vänlig och vinklad sadelstolpe, mycket trevligt. (fast det fungerar faktiskt bäst att lyfta i pakethållaren när man går upp för trappor, så det är både bra och dåligt).