Cykelfältet – som en schweizisk armékniv

| 1 kommentar

Cykelfältet måste vara det mest mångsidiga fältet i trafiken. Inte nog med att det fungerar perfekt som snöupplägg, containerförvaring och stoppställe när man ska gå in och hämta pizza, det har också visat sig vara ett utmärkt ställe att ha poliskontroller i:

 

 

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Kommentar på "Cykelfältet – som en schweizisk armékniv"

Avisera mig när
avatar
trackback

[…] ut som den sett ut de senaste tio åren. Cykelbanorna används som snölager, containerparkering, för poliskontroller och som parkeringsplats. Cykelbanor målas osynligt, börjar och slutar mitt i vägbanor, är för […]

wpDiscuz