Stöd Cyklistbloggens arbete!

Stöd Cyklistbloggens arbete!

Stöd oss på Patreon!

Cyklistbloggen har funnits i snart tio år, om man ska räkna ärligt (vi gjorde några publiceringar 2010 också, men då var det egentligen på andra bloggar, som vi sen la till när vi startade för att vi inte skulle se ut som de cykelblogg-nybörjare vi var). Hela tiden har det skett på fritiden (eller på intensiva luncher, när vi varit extra upprörda över något) och så är det fortfarande.

Första tiden var det gratis för att Jeroen lyckades vinna en webbtävling med fritt webbhotell i typ tio år, men sen blev den rätt usel - vi gissar på att de ångrat det här med gratis webbhotell och försökte få oss att dra självmant. Så det gjorde vi och numera ligger vi på en betald tjänst. Vi har också lagt lite cash på snygga teman och roliga typsnitt och sånt väsentligt man behöver.

Vi försöker finanisera det hela med annonser, men det har skavt lite. Så nu gör vi slag i saken och tar bort dem.

Vi tänkte på Swish, men vi känner lite att vi är i förtroendebranschen. Vi fattar att chansen att Trafikverket plötsligt salar upp femtio papp för att få oss att bli lite mer positivt inställda till fördelarna med lyktstolpar i cykelbanan är jätteliten, men vi vill inte ens att det ska gå att misstänka. Vi vill att det ska vara hyggligt transparent och inte fresta oss att, tja, skriva annat än vad vi faktiskt tycker och vet.

Vi landade för Patreon - en känd plattform där folk kan ge bidrag i förväg, och där risken för pengapåverkan känns mindre.

Vi vill som sagt inte bli rika, så vi ställde in det på det lägsta beloppet som Patreon tillåter, 1 euro i månaden.

Så stöd oss gärna på Patreon! Du hittar oss här.

Toppbild: Bild av Paweł Szymczuk från Pixabay