/ Cyklistbloggen

Cyklistbloggen – nu med ny logga!

cb_logga_sept_2016_600x89
Som ni kanske märker så har vi fått ett uppdaterat utseende i våra digitala kanaler. Cyklistbloggen har, efter sisådär fem år, fått en egen logga!

Bakom loggan står Magnus Lindgren, creative director på Jeroens jobb Raring design. Uppdraget till Magnus var: gör något tidlöst som inte behöver ha cykelreferenser. Resultatet är en enkel, men också mycket funktionell logga som du kommer att hitta lite varstans – kanske även på våra cyklar så småningom. Typsnittet är en något justerad variant av Berthold Akzidenz Grotesk och meningen är att vi kommer att kunna alternera färgerna på loggan efter tycke och smak. Eller kanske efter årstid?

Nu efter bytet kan det vara lite svajigt innan vi finjusterat allt, men håll ut!

Bloggens nya, fina toppbild över Västerbron är tagen av Jonas Hummestrand på Superfly.tv med Jeroen som assistent (dvs killen som tog med kaffet), söndag den 2 oktober 2016 cirka 07.50 på morgonen. Verktyget var en DJI Phantom 4.

Tack för att ni läser och hänger med!

Jeroen Wolfers

Jeroen Wolfers

Jeroen har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Läs mer