Nu samlar vi det vi lärt oss till en Trafikskola

| 4 kommentarer

De senaste dagarnas djupdykande i Trafikförordningen fick oss att inse att vi skrivit massor om trafikregler och hur man ska bete sig i trafiken – inte bara som cyklist – sedan vi började 2010.

2014-09-16 08.54.58

Här har vi till exempel stannat vid ett rödljus.

 

Det handlar inte bara om trafikregler utan allt det vi lärt oss av er läsare, av diskussioner i sociala medier och här på bloggen och när vi cyklat ute i trafiken. Det är ju lite dumt att inte samla ihop det, så sagt och gjort.

Nu sitter vi därför och går igenom fem års bloggande och samlar under den gemensamma taggen “Trafikskola“. Där kan man till exempel läsa från 2011, om målningen i cykelbanan bestämmer i vilken riktning man får cykla, om dubbdäcksförbudet på vissa gator i Stockholm också gäller för cyklister och om det är tillåtet att tvätta cykeln på gatan (det är nämligen förbjudet att tvätta bilar).

Ha dock lite tålamod, med nästan två tusen inlägg så kommer det kanske ta några dagar innan det är komplett.

Allt finns att hitta på:

https://www.cyklistbloggen.se/tag/trafikskola/

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

4 Comments on "Nu samlar vi det vi lärt oss till en Trafikskola"

Notify of
avatar
Zäta
Guest

Snyggt och hade jag varit på Karnevalen hade ni fått varsin stor kram för det fantastiska jobb ni gör med den här bloggen!
Tack!

Christian Gillinger
Guest

TACKAR! Det betyder jättemycket för oss!

Viktor Appelgren
Guest

Ni är helt fantastiska!

Daniel K
Guest

Wow, helt fantastiskt vilket arbete ni lägger ned.

wpDiscuz