Tyck till om Stockholmshagarna


Stockholmshage i Hammarby Sjöstad
Stockholmshage i Hammarby Sjöstad

Nu undrar Pilotplats Cykel vad ni tycker om cykelställen “Stockholmshagen” som finns bland annat på Hornsgatan, Götgatan och i Hammarby Sjöstad.
Våra läsare har tidigare uppmärksammat vissa problem med hagarna, men vad tycker du?
Klicka dig över till Pilotplats Cykel och svara på deras enkät för ett bättre cykelstockholm.

Hur reagerar du på detta?

Loading spinner

5 thoughts on “Tyck till om Stockholmshagarna

  1. Jag gissar att denna modell av cykelställ fungerar bättre än de vanligaste där man trycker in framhjulet och inte kan låsa fast ramen i något. Dock ser jag för egen del ett problem. Eller åtminstone något som kan ställa till det: det är för smalt mellan bågarna. Åtminstone ser det ut att vara för smalt mellan bågarna för att jag skall kunna låsa fast min cykel där. Jag vet att det beror på att jag har en ovanlig cykel (Gekko FX, trehjulig liggcykel med två framhjul, ca 85 cm bred), men det hjälper inte att lösa problemet.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: