”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014


tack_host_2014
I dagens påse hittar vi nyligen omgjorda tidningen Cykling från Cykelfrämjandet, cykelkarta, rabatthäfte, sadelvärmare och en buff. Det senare en tygcylinder att ha som halsduk, mössa, huvudband eller hårband. Inga pekpinnar om hur du cyklar rätt, också trevligt. Påsarna var i det närmaste slut strax efter 8 vid Skanstull, massor av cyklister – härligt!
UPPDATERAT: I Facebookgruppen Cykla i Stockholm är reaktionerna över lag väldigt positiva. “Inga pekpinnar”, “Och de har tänkt på att skicka med ett kort med info om hur man felanmäler.” och “Precis vad jag behövde” är några kommentarer. Var med och diskutera på Facebook
Vad tycker ni om höstens innehåll?

Hur reagerar du på detta?

Loading spinner

7 thoughts on “”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014

 1. Nu cyklade jag som vanligt förbi för sent (strax före nio) för att få nån påse, men jag hade hellre sett något mer cykelrelaterat och inte så personligt i påsen, t.ex ekerreflexer (finns ju såna smarta små pinnar som man trär över ekrarna). Hade varit coolt om sådär 1/4 av alla som cyklar i Stockholm hade ekrar som glittrade i mörkret, dessutom hade det ökat trafiksäkerheten, och tydliggjort för de som kör bil att vi finns (utan att alla måste ha relfexväst).
  Fast jag är lite reflexgalen då…

  1. Ekerreflexer är ju en jättebra idé! Förutom ökad säkerhet (och mörkerglittret då) skulle dessa användas varje dag = skattemedel slängs inte i sjön. Den platta vattenflaskan ser jag t.ex. aldrig.
   Nu gillar jag iofs inte lila men vem designar dessa hiskeligt fula sakerna? Trista bilder i jämna mellanrum som en barntapet.

 2. Jag hade hellre sett att de “bjöd på” lyse alt. ringklocka. Alltså ingen fel på reklambuff (för de som gillar att cykla i reklamprylar) men ett lyse fyller liksom lite större funktion.

  1. Sant, det är nog en kostnadsfråga. För några år sedan fick man lysdiodlampor i påsen, men de var rätt svaga. Tyvärr tolkade också många det som att det räckte med dessa yttepyttiga lampor vilket kanske var att ta i. Som komplement var de bra! Jag gillar ju buffar, men kör kanske på mina merinoullsvarianter i första hand … 🙂

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: