Våren är här!

| 6 kommentarer

götgatan_december_500

Nej, okej, jag vet att det är i början av december, men i morse var det faktiskt vårkänsla på cykelturen. 5-6 plusgrader och massor av människor som tog cykeln till jobbet. Heja! Dessutom såg jag för andra morgonen i rad Multihoggen, även känd som sopsaltaren, sopa sig fram i väntan på vintern. Fast likt snömannen eller Loch Ness-odjuret vill den inte fastna på bild i min kamera. Känns bra att den är där ändå. Härligt att ni decembercyklar hörni!

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

6 Kommentarer på "Våren är här!"

Låt mig veta när
avatar
Richard
Gäst

Jag fattar faktiskt inte alla dumbekväma människor som trängs i bussar och tåg och sedan klagar på att de inte hinner träna eller gå på gym.

Det är så lyxigt att ta cykeln och cykla i stan. Allt inom en mils radie är ju easy-peasy. Bor man som jag i Stockholms innerstad får man dessutom vackra vattenvyer med jämna mellanrum.

Som cyklistbloggen skrivit tidigare om så fryser man faktiskt mindre som cyklist än att gå och sedan stå och vänta på buss eller tåg. Bara man har mössa och vantar så är det egentligen bara isgator och snökaos som kan hindra mig från att cykla på vintern.

zeraien
Gäst

RT @Cyklistbloggen: Våren är här!
http://t.co/XEYnQXjfL9 #cykla

Gustav Svärd
Gäst

Året utan vinter! kom igen, bara tre månader kvar så klarar vi det!
#nomoresnow

Bike sporter
Gäst

Jag hoppas på samma sak här, att det inte kommer att snöa mer. Jag hatar snö och vinter. Det har tyvärr varit minusgrader ute så det finns risk för att det kommer att snöa. Det har snöat i Norrland och snön har dragit bort söderut till Bohuslän. Nu hoppas jag att det inte kommer att snöa över Västra Götaland alls. Sen är vintrar orsaken till en hel del förseningar i kollektivtrafiken, det kan vara halt och förarna måste köra försiktigare. Om busschaufförer kommer upp till en kvart försent så förstår jag varför de gör det under vinterdagar men en gång har jag faktiskt väntat på en buss i två timmar, busschauffören blev två timmar försenad när jag skulle till skolan.

cykelbloggar
Gäst

Cyklistbloggen: Våren är här! http://t.co/UXXcG89ynU @Cyklistbloggen

olavtorvund
Gäst

RT @Cyklistbloggen: Våren är här!
http://t.co/XEYnQXjfL9 #cykla

wpDiscuz