Tips: Parkteatern gör cykelteater

| Inga kommentarer

Parkteatern siktar in sig på cykelscenen (ha!) med föreställningen ”Cyklisten” av Peter Perski. Man blir ju onekligen väldigt nyfiken. Cykelteater? Så här skriver upphovsmannen själv:

Att cykla är för somliga ett sätt att ta sig till mataffären och tillbaka. Att cykla är för somliga ett nödvändigt ont när man missat bussen. Att cykla är för mig det ultimata  äventyret. Det har alltid varit så oavsett om jag är på väg uppför ett berg i Portugal eller gör ett snabbt ärende på stan. Men när någon frågar mig varför jag frivilligt ger mig ut och plågar mig i fyra timmar utan att direkt ha något mål förutom att komma tillbaka, vet jag inte riktigt vad jag ska svara.
-Du ska ju ingenstans!
Nä, det är just det som är grejen.

 

 

Alltså:

Cyklisten 

av och med Peter Perski

Den 12-13 juni kl 18.30 i Galärparken

Ca 45 minuter lång

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of