Bor du i Stockholm och har en gammal cykel över?

| 4 kommentarer

I morgon, söndagen den 7 maj, samlar Clarion Hotell vid Ringvägen in gamla, fungerande, cyklar. Det ska sedan ges till nyanlända familjer som bor på Vintertullen på Östra Södermalm.

Min gamla Skeppshult – dock redan hos nya ägare

Hotellchef Victor Triantafillidis:

– Att cykla är ett naturligt och fint sätt att umgås och ett bra sätt att upptäcka Stockholm.

– Vi har en cykelmekaniker på plats som gör enklare fix som att pumpa däck och smörja kedja. Men det är inte tal om några totalrenoveringar. Vi tar bara emot hela och rena cyklar som fungerar någorlunda.

Du som har cykel över som du vill ska komma till användning, bege dig till Clarion Hotel på Ringvägen i morgon, söndagen den 7 maj klockan 11:00-15:00.

Lysande initiativ tycker vi. Läs mer hos StockholmDirekt.se

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

4 Comments on "Bor du i Stockholm och har en gammal cykel över?"

avatar
  Subscribe  
Notify of
felix reychman
Guest
Member

Jag hade två, till nyss och hade kunnat ge bort den ena till behövande, men båda stals. Den ena mitt på dagen i Farsta Centrum, av någon som uppenbarligen går runt med bultsax… 🙁

Magnus
Guest
Member

God tanke. Liknande har genomförts i Göteborg men då har jag för mig att det ingick hjälm, reflexer, belysning och en kortare cykelkurs. Kunskapen om svenska trafikregler är varierande och en del har aldrig cyklat. Hoppas Clarion Hotel tänkt så långt.