Hjälp oss stödja Musikhjälpen 2015 – Ingen ska behöva fly undan klimatet!

| 6 kommentarer

Stolpar mitt i vägen och usel infrastruktur i all ära – vi har det ändå helt och rent i Sverige. Temat för årets Musikhjälpen är ”Ingen ska behöva fly undan klimatet” och det vill vi stödja. Vi har därför startat bössan ”Sveriges cyklister”:

Screen Shot 11-15-15 at 10.01 PM

Det är klart Sveriges cyklister ska skänka – hjälp oss!

 

Gå in på Sveriges cyklister och skänk en slant! Musikhjälpen börjar 13 december.

Författare: Cyklistbloggen

Vi som bloggar här är Christian Gillinger och Jeroen Wolfers. Vi är två Stockholmscyklister som huvudsakligen använder cykeln för att komma till och från våra respektive jobb. Vi cyklar istället för att köra bil eller åka kommunalt och vi vill att cykling ska kännas lika säkert och få samma villkor som alla andra trafikslag. Vi hoppas att vi drar vårt strå till stacken för att se till att göra Stockholm till en vettig cykelstad. Kommentera gärna!

 • sarastro72

  Önskar att det fanns ett sätt att betala som inte var via SMS. Dels har jag företagstelefon och dels så plockar operatörerna åt sig oskäliga procent av beloppet.

  Tyvärr en showstopper för mig 🙁

 • Anders Norén

  Jag stödjer inte Musikhjälpen eftersom det är dålig radio. Tre tjommar som sitter och presenterar lyssnarnas bästa blandning av gamla och nya låtar är sånt som reklamradion kan ägna sig åt. Skänker jag pengar så kommer det att uppfattas som att jag legitimerar verksamheten, vilket jag verkligen inte gör. Men jag antar att SR sparar en del pengar på att stänga all ordinarie verksamhet i P3 i en hel vecka.

  • Matz

   Med tanke på hur mycket infrastruktur som ska flyttas ut /byggas upp å hur många personer som det berör från a-ö ,utöver de 3 tjommarna i buren, så får du nog sluta anta att det är en besparing , sedan lägger jag ingen värdering i om det är bra radio el inte

 • Ms_Xx

  Verkar finnas två olika Sveriges Cyklister-insamlingar nu, eran: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/sveriges-cyklister

  Och den andra: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/sverigescyklister

  Men alla vägar är väl bra vägar 🙂

  • Ja, det var märkligt.Men alla pengar hamnar ju på samma ställe i slutändan!

 • Ms_Xx

  Men hallå, kom igen fellow bloggläsande cyklister! En hundring har ni råd med (om inte annat sparar ju vi som cyklar en hel del pengar jämfört med bilpendlare/SL-kunder). Öppna plånboken och visa att bilkramarna har rätt (att vi är lite bätte).
  Och ja, jag var lite sarkastisk där (men inte i att jag tycker att vi borde kunna bättre!).