Det känns omotiverat med så låg hastighetsgräns

| 2 kommentarer

Det finns cyklister som kör mot rött för att det inte känns motiverat med rött, det finns bilister som kör för fort för att det inte känns motiverat med låg hastighetsgräns.

Folk är inte så olika ändå.
(via Per/Cykla i Göteborg)insändare gp

 

 

 

christian@gillinger.se'

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

  • felix reychman

    Meh, HALLÅ? Det andra är ju bilar. Det är ju viktigt. Det får ni ju begripa att viktiga människor faktiskt måste bryta en del regler när de har bråttom och viktigt. Inte som cyklister. Det är ju liksom ändå ett val att cykla, och är mest på lek. Det fattar ALLA!

  • Det anses ju viktigt att cyklar inte kör när det är rött, och att gånghastighet inte överskrivs på cykelbanor. Medan det inte är lika viktigt all hålla hastighethetsbegränsning eller åka på råsa med bil. Rasa anses vara 1-3 sekunder efter att gul signal har ändras till rött.